Heeft u nog oude gouden of zilveren sieraden die u niet meer draagt, dan kunt u deze bij ons inleveren tegen contanten. Ook voor de verkoop van (oude) merkhorloges kunt u bij ons terecht.

U krijgt altijd een actuele prijs voor uw oude sieraden. Wij zijn al sinds 1979 het vertrouwde adres voor het inleveren van uw oud goud en zilver. Daarbij hebben wij ook interesse in oude merkhorloges. Wilt u oude sieraden, sloopgoud of horloges verkopen, dan is een geldig legitimatiebewijs wettelijk verplicht. Vindt u het veiliger dat we bij u aan huis komen, dan is dat geen probleem. We maken graag met u een afspraak. Het bedrag maken we dan over via de bank.

Gezien onze expertise zijn uw oude sieraden bij ons in goede handen, wanneer u er een nieuw sieraad van wil laten maken. U kunt denken aan de trouwringen van uw ouders of misschien heeft u wel een oude verlovingsring waar u een nieuw sieraad van wil maken.

Kom gerust een keer langs in onze winkel zodat wij met u mee kunnen denken over een nieuw ontwerp voor uw oude sieraden.

inkoop oud goud vervaardigen nieuw sieraad