Wij zijn een familiebedrijf dat in 1979 begonnen is in een kleine werkruimte achter ons woonhuis op de grens tussen Berkel-Enschot en Udenhout. Het repareren van gouden en zilveren sieraden waren onze eerste werkzaamheden.

Al snel hadden we behoefte aan meer ruimte. We verhuisden naar een pand in de Sint Willibrordstraat, dat ons een combinatie bood van wonen en werken, met een kleine winkel aan huis. Toen we wederom meer ruimte nodig hadden, evenals een groter atelier, namen we onze intrek in Winkelcentrum Eikenbosch, alwaar we meer dan vijfentwintig jaar klaar stonden voor onze klanten.

Begin 2020 verhuisden we naar het geheel nieuw gebouwde winkelcentrum Ons Koningsoord, gesitueerd achter het voormalige trappistinnenklooster in het hart van Berkel-Enschot. We beschikken nu over een fraaie winkel waar we werken aan nieuwe ontwerpen, reparaties uitvoeren en onze collectie sieraden aanbieden.

We zijn trots op ons familiebedrijf dat meer dan veertig jaar ervaring heeft in de sieradenbranche. Wij adviseren u graag in zowel de verkoop als de reparaties van gouden en zilveren sieraden, horloges en diverse pleet artikelen. Goede service en deskundigheid zijn bij ons vanzelfsprekend. Kom eens langs in onze nieuwe winkel. We heten u daar graag van harte welkom.

Met vriendelijke groet, Geert, Marij Weijtmans

winkel in het Eikenbosch

Winkel in het winkelcentrum Eikenbosch Berkel-Enschot

Begin goudsmid weijtmans

Schuurtje achter het huis in de Patrijslaan Udenhout

juwelier Weijtmans Willibrordstraat

Winkel aan de Sint Willibrordstraat Berkel-Enschot